Referenssit

Tutustu toteutuksiimme!

ShopperScreen referenssejämme

ShopperScreen-Mainosikkuna 77″
- Oculus

Ostosikkunan ainutlaatuinen ShopperScreen konsepti tarjoaa ennennäkemättömän hyvän kuvan laadun, missä erinomainen värien toisto yhdistettynä pikselöitymättömään kuvaan herättävät ohikulkijoiden huomion. Ero perinteisiin monitoreihin verrattuna on huomattava, sillä näytön kuva muodostuu suoraan ikkunapintaan. Mikä parasta, niin se vähentää myös heijastusta ja saa sen näkymään jopa päivän valossa. Lisäksi monitoreille tyypillisiä kehyksiä ei tarvita.

Näyttö sijaitsee Tampereen keskustassa lähellä Stockmannia Optiikkoliike Oculuksessa

ShopperScreen-Interaktiivinen Ostosikkuna 100″
- Erkkeri

Erkkeri edistää asuntojen ja vuokrakohteiden myyntiä suuren interaktiivisen näyttöpinnan avulla. Ohikulkijoilla on mahdollisuus selata kuvia ja tietoja uusimmista kohteista ikkunaa pyyhkäisemällä. Erikoisen toteutuksesta tekee siihen luotu  interaktiivinen satelliittikartta, mihin on upotettu kymmeniä ympäri Lauttasaarta kuvattuja ilmavideoita. Ikkunasta voi selata satelliitin kautta Lauttasaarta ilmasta käsin isossa mittakaavassa.

ShopperScreen-Mainosikkuna, 130″
- Citytori

Järvenpään ydinkeskustan pääkadulla (Jannekatu) sijaitseva koko ikkunan peittävä korkean resoluution näyttö tarjoaa loistavan mahdollisuuden tavoittaa keskustan alueella liikkuvat.

Perinteisiin Led-screeneihin verrattuna mainospinta on silmiä miellyttävämpi, tasalaatuisen kuvan ja korkean kontrastin ansiosta. Suurten pintojen tarkka kuva tarjoaa mainostajille myös aivan uusia ulottuvuuksia sisällön suunnittelussa.

ShopperScreen-Myymälänäyttö
- Timanttiset

Helsingin Stockmannin viereisestä Timanttiset liikkeestä löytyy kehystetty ShopperScreen-myymälänäyttö. Suuri hyvä kontrastinen kuva syntyy edistyksellisen Canon-projektorin sekä ainutlaatuisen ShopperScreen näyttöpinnan ansiosta.

ShopperScreen-Roll down
- Elisa Kulma

Helsingin keskustassa Elisan Kulmasta löytyy Suomen ensimmäinen Rullattava ikkunanäyttö. Näyteikkuna säilyttää sen nykyisen roolin toimien perinteisenä näyteikkunana sekä mainosnäyttönä. Liikkeen sulkemisajan jälkeen tai vaikkapa kampanjan yhteydessä screeni laskeutuu alas mainosnäytöksi. Ikkuna on siis ensimmäistä kertaa halutessasi täysin läpinäkyvä tai sitten halutun kokoinen mainosnäyttö!

 

ShopperScreen-Elämysikkuna, 110″
- Arcticson

Hiihtokeskus Iso-Syötteen keskeisellä paikalla sijaitseva Safaritalo (Arcticson) tarjoaa suuren näyttöpinnan avulla elämyksiä kelkkasafareista ja muista talon tarjoamista aktiviteeteistä.